2014

Charley nénje

Charley és barátja, Jack beleszerettek a szép Spittigue lányokba, Kittybe és Annie-ba, akiket apjuk féltékenyen őriz. Ráadásul a fiatalembereket nem veti fel a pénz, ezért esélyük sincs a zord apa jóindulatát elnyerni. Charley nénjének, a dúsgazdag milliomosnőnek a látogatása azonban reményt kelt a fiatalokban.

Brandon Thomas-Aldobolyi Nagy György-Szenes Iván:

CHARLEY NÉNJE


zenés vígjáték

 

SZEREPOSZTÁS


Lord Frank Babberley, oxfordi diák: RÁCZ JÁNOS
Jack Topplebee, oxfordi diák: KÁLI GERGELY
Charley Wykeham, oxfordi diák: TÖRÖK TAMÁS
Sir Francis Topplebee, nyugalmazott indiai ezredes: VÓKÓ JÁNOS
Donna Lucia d'Alvadorez, a Charley nénje: SAÁROSSY KINGA
Stephen Spittigue, oxfordi ügyvéd: REITER ZOLTÁN
Kitty Verdun: NAGY BARBARA
Annie Spittigue: BABÓCSAI RÉKA
Ella Delahay: NAGY SZILVIA
Brasett, szolga: TÓTH LEVENTE

 

Zenekar:
Nyeste Erzsébet/Ágostonné Kugler Zsuzsanna, Bányi-Szarvas Márta/Ádám Endréné, Császiné Deák Dorottya, Lakatos Sándor, Ágoston Ottó/Klem Dénes, Hibay Éva/Homa Edit, Mándoky Béla, Juhász András, Gulyás László, Puzsik János/Virág Lilla, Kovács Henrik, Marík Erzsébet/Farkas Antal, Baran Grzegorz


Rendező: HALASI IMRE
Díszlettervező: LANGMÁR ANDRÁS
Jelmeztervező: LACZÓ HENRIETTE
Fordító: FÁY I. BÉLA
Vezényel: NAGY ZOLTÁN
Korrepetitor: MARÍK ERZSÉBET
Koreográfus: PINTÉR LOTTI
Súgó: SZECSKÓ ANDREA
Ügyelő: HÓDOSI ILDIKÓ
Rendezőasszisztens: LÁZÁR RITA


Bemutató: 2015. 12. 11.


ELŐADÁS ISMERTETŐ

 

 

Charley és barátja, Jack beleszerettek a szép Spittigue lányokba, Kittybe és Annie-ba, akiket apjuk féltékenyen őriz. Ráadásul a fiatalembereket nem veti fel a pénz, ezért esélyük sincs a zord apa jóindulatát elnyerni. Charley nénjének, a dúsgazdag milliomosnőnek a látogatása azonban reményt kelt a fiatalokban. Remek tervet eszelnek ki, ám mindent tönkretenni látszik, hogy Donna Lucia, a nagynéni nem érkezik meg. Ezen az apróságon azonban hamar túlteszik magukat a fiatalemberek, és ráveszik barátjukat, hogy játssza el a néni szerepét. Minden szépen halad egészen addig, míg a valódi Donna Lucia meg nem érkezik...

 

Ebből a zűrzavarosnak látszó történetből reményeink szerint egy igazán szórakoztató színházi este kerekedik - ehhez a vígjáték irodalom kiválóságai garantálják segítségüket.

 

Kiváló szerepek, helyzetek, jobbnál-jobb dramaturgiai fordulatok - a darab mára már a műfaj klasszikusának számító remeke.

 

S tegyük hozzá mindehhez Aldobolyi Nagy György szellemes, lírai, játékos, tehát a sikerhez nélkülözhetetlen, remek zenéjét.

 

Jó szórakozást kívánok!

 

Rendező: Halasi Imre

 

 

Játékidő: kb. 2 óra 45 perc (1 szünettel)

 

További galéria a képre kattintás után érhető el.

 

Címkék: színház