2014

Vendégkönyv

Katona Istvánné

Ismét gratulálok a GG Színház társulatának. A mai nap délutánján óriási élményt nyújtottak a La Mancha lovagja című előadással. Köszönöm, hogy nézőként részese lehettem.

jéef ...

Elnézést kérek a ma esti La Mancha lovagja előadás minden szereplőjétől és a teljes stábtól! Soha sem történt meg még velem, hogy előadás közben megszólalt volna a telefonom, annál is inkább, mert soha – soha! – nem ülnék be a nézőtérre anélkül, hogy többször is ellenőrizzem, kikapcsoltam-e. Ez most is így történt, ki volt kapcsolva! Ennek ellenére valami meghibásodás (gondolom) miatt magától bekapcsolt és a tárhelyen lévő hangjelzések közül az egyiket elkezdte bejátszani (tehát nem hívott senki). Ráadásul az első pillanatokban nyugodtan ültem, fel sem tételezve, hogy az én telefonom lehet, hiszen bizonyosan tudtam, hogy kikapcsoltam. Végül (és akkor már csak erre tudtam koncentrálni) attól félve, hogy ez a számomra érthetetlen eset megtörténhet, inkább kijöttem a nézőtérről egy – viszonylag! – alkalmas pillanatban (és ilyet sem tettem még soha). Nagyon restellem, hogy mindez velem megtörtént, noha nem tehetek róla… Elnézést kérek az előadás akaratlan zavarásáért!

Kovács Ferencné

Saárossy Kingának gratulálunk a Jászay díjhoz és további sok szép sikert, jó egészséget kívánunk! Szeretettel: Kovács Feri és Ildikó